Chisinau
Tekwill center
334
participanți
7
țări
OASPEȚII NOȘTRI:
Conferință internațională
GAME FACTORY 2018:
A 4 conferință internațională a creatorilor de jocuri video din Moldova. Evenimentul unește creatorii de aplicații de jocuri din diferite țări din Europa și America. Vor vorbi raportori din US, Germania, Polonia, Rusia, Belarus, Ucraina și Moldova.
 
Sorry, registration is closed.
 

Game Factory 2018 – este a 4 conferință internațională a creatorilor de jocuri video din Moldova.
Perioada: 24 noiembrie.
Locul: Tekwill, Studentilor str. 9/11, Chisinau.

Evenimentul unește creatorii de aplicații de jocuri din diferite țări din Europa. Vor vorbi raportori din US, Germania, Polonia, Rusia, Belarus, Ucraina și Moldova.

Scopul Game Factory:

  • de a ajuta creatorii de jocuri locali de a ieși la un nivel internațional,
  • de a atrage atenția companiilor gigante străine asupra resurselor noastre de muncă,
  • de a atrage noi investiții în Moldova.

- La conferinței, 24 noiembrie – vor vorbi raportori, care vor lumina diferite aspecte asupra creării jocurilor video. Specialiști din domeniul jocurilor video vor împărtăși experiențele sale și vor povesti, cum crearea de jocuri a devenit pentru fiecare din ei pe plac și profitabilă. Ascultătorii vor obține posibilitatea de a da întrebări maieștrilor de jocuri. La conferință creatorii de jocuri video vor putea găsi noi parteneri și patroni.

Game Factory va permite începătorilor de a alege direcția de dezvoltare. Cei, cei au deja experiență în industria jocurilor, vor primi posibilitatea de a îmbunătăți abilitățile sale, de a găsi noi parteneri și clienți.

Orișicine poate vizita Game Factory 2018, care este interesat de crearea de jocuri video. Participarea la eveniment este gratis. Înregistrarea obligatorie: treceți pe link.

General partners:

USAID
Sweden