Eveniment obiecte:
Cursuri gratuite pe Unreal Engine 4
GAME FACTORY 2016:
Un curs gratuit complet de o luna de zile despre dezvoltarea de jocuri pe baza Unreal Engine de la ELucru și
Nikolay Manolov. Acest motor permite de a crea jocuri 3D in real-time.
 
inovest.iic.md
Sorry, registration is closed.
 

Curs gratuit complet de o luna despre dezvoltarea de jocuri ce are la baza Unreal Engine de la ELucru și Nikolay Manolov pentru GAME FACTORY.

Din momentul in care, pe la mijlocul anilor 50 a aparut primul joc pe calculator, au trecut 60 ani. Daca considerați, ca crearea unei astfel de aplicații poate fi efectuata numai de un programator talentat, atunci dvs va orientați prost in timp. Inițial, la crearea unui joc, era necesar de a scrie un script de la zero. Acum este suficient de a alege un motor, de a implementa logica - și jocul este gata.

Direcția Indie – atunci când jocul este creat, fara a avea experiența, dar este creat, fara a avea buget – este o noua tendința in industria jocurilor. Nu mai este necesar de a pune proiectul intr-un ambalaj. In fluxurile digitale (Steam, Origin, GameTap, Direct2Drive) dezvoltatorii de la producatori cu renume mondial și cei de la incepatori sunt la același nivel. Uneori "incepatorii" se vand mai bine. Ața a fost și cu jocul Minecraft a lui Marcus Persson, drepturile de autor ale caruia in anul 2014 au fost cumparate de Microsoft pentru 2,5 miliarde de dolari.

De ce Unreal Engine?

Acest motor permite de a crea jocuri complexe 3D real-time. Iar complexitatea invațarii abilitaților de lucru cu el se egaleaza cu un curs cu durata de o luna: 2 ore in saptamina. Elaborarile, create prin intermediul acestui motor, "se citesc" pe Mac, PC, iOS, Xbox One, Android, Playstation 4. Motorul include un arsenal larg de aplicații, inclusiv modelare 3D. Aceasta il face util nu numai pentru creatorii de jocuri, dar și pentru designeri.

Ultima versiune a motorului – Unreal Engine 4 a aparut in anul 2014 și este accesibil gratuit cu unele rezervari, in cazul in care autorul de la vinzarea jocului primește de la 3000 dolari și mai mult pe sezon, atunci 5% merg proprietarului Unreal Engine. Nici o alta platforma nu ofera condiții mai favorabile pentru creatorii de jocuri incepatori.

Invitam:

 • pe cei, ce au nevoie de calificare pentru crearea de prototipuri a mecanismului jocului – scenariști și artiști.
 • pe cei, a caror creier explodeaza de idei, dar in programare nu sunt prea buni.

Cerințe obligatorii:

 1. Laptop Windows 7/8;
 2. Unreal Engine 4 instalat - descarcat UE4;
 3. Dorința de dezvoltare!

Programul cursului:

 1. Introducere in Ureal Engine, elemente de interfața, gestionare obiecte;
 2. Obiecte, procesare evenimente;
 3. Meniu și interfața;
 4. Fundalul, efecte;
 5. Power-ups;
 6. Jocul prin rețea;
 7. Realitatea virtuala in jocuri;
 8. Ambalajul jocului, publicarea.

In total: 8 lecții – a cite 2 ore.
Lecțiile vor avea loc IT Academia STEP, Bd. Decebal, 139, mun. Chișinău

STEP IT Academy - itstep.org

STEP IT Academy - instituție de învățământ internatională cuspecializări în domeniul IT. Academia a fostfondată în 1999 și are 35 filiale în 15 țări ale lumii. STEP IT Academy - cel mai mare centru autorizat Microsoft, Cisco, Autodesk.


Institutul de FormareContinuă - www.iic.md

Institutul de FormareContinuă (IFC) este o instituţie de învăţămînt pentru adulţi, misiunea căreia este pregătirea, perfecţionarea şi recalificarea specialiştilor şi cadrelor ştiinţifice în diverse domenii: limbi străine, tehnologii informaționale, economie, psihologie, psihopedagogie, drept.