OASPEȚII NOȘTRI:
Despre conferința de jocuri
GAME FACTORY 2015:
Noi am dori să scriem cîteva cuvinte despre evenimentul ce se apropie. Aceasta va fi o conferință nu prea mare ca durată, dar, fără doar și poate, interesantă. Oaspeții invitați vor împărtăși experiența în domeniul dezvoltării jocurilor.
 
Sorry, registration is closed.
 

Noi am dori să scriem câteva cuvinte despre evenimentul ce se apropie. Aceasta va fi o conferință nu prea mare ca durată, dar, fără doar și poate, interesantă. Oaspeții invitați vor împărtăși experiențele sale în domeniul jocurilor.

Aspectele de bază vor rămâne în taină, vom descrie doar lista participanților: Andrei Grădinari (reprezentant Spooky House); fondatorul 11Bits studios Grzesiek Mazur, care a luat parte la crearea lengendarului joc This War Of Mine, acum el este proprietarul propriului său studiou Vile Monarch; Ditto Mattias - programator, care crează o artă incredibilă și care o transformă în ceva magnific; reprezentanții Unity3D, care deasemenea vor participa cu o prezentare interesantă. Și o mulțime de surpize în viitor.

După conferință noi vom organiza o petrecere caldă, unde dvs veți putea discuta detalii și să faceți cunoștință mai îndeaproape. Dacă dvs doriți să participați la conferință, luați legătura cu noi.

P.S. Ziua petrecerii conferinței – mai este și ziua de nastere a lui Grzesiek, ar fi bine să rețineți această informație (să aduceți cadouri de exemplu).

Ubisoft Entertainment
Generator hub
Gameloft SE
Tekwill
Unity
ASRock
USAID
Epic games